Şcoala Dacia, o şcoală de top a învăţământului bihorean

De Simona Albinaru
Reactualizat la:
9Comentarii
Şcoala Dacia, o şcoală de top a învăţământului bihorean
© Aspect de la deschiderea anului şcolare la Dacia FOTO: ADI SĂVESCU
„Înarmaţi” cu buchete de flori dar şi cu emoţii şi speranţe sute de copii au luat cu asalt luni dimineaţă cutea Şcolii Gimnaziale „Dacia” din Oradea.

„Trăim astăzi, cu toţii un moment emoţionant, şi în mod special elevii din clasele pregătitoare, care, dorim cât mai repede să se adapteze la cerinţele şcolii. Sperăm că această zi vă va rămâne o frumoasă şi puternică amintire. Pornim în noul an şcolar animaţi de rezultatele bune şi foarte bune obţinute de elevii noştrii şi în anul şcolar trecut. Elevii şcolii noastre îndrumaţi de un colectiv de cadre didactice competent şi bine pregătit profesional, au participat la numeroase concursuri şcolare locale, judeţene, interjudeţene, naţionale şi internaţionale. Ţinta noastră a fost, de fiecare dată, obţinerea a cât mai multor premii şi menţiuni. Astfel, în anul şcolar 2015-2016, elevii Şcolii Dacia au obţinut 1969 de premii şi menţiuni, dintre care 58 la olimpiade şcolare, cu patru participări la etapa naţională, de la care ne-am întors cu două medalii de bronz şi o menţiune. Un rezultat de excepţie, care cu greu va fi atins de o şcoală gimnazială, este clasarea echipei de fotbal a şcolii în primele opt pe ţară şi ocuparea locului patru la nivel naţional. Suntem mulţumiţi şi de rezultatele pe care absolvenţii claselor a VIII-a din anul şcolar trecut le-au obţinut la Evaluarea Naţională şi de faptul că pe baza acestor rezultate au ajuns la liceele pe care şi le-au dorit”, a precizat Florian Hava, directorul Şcolii Dacia la festivitatea de deschidere a noului an şcolar.

20160912_091407

Viceprimarul Mircea Mălan, prezent la festivitatea de deschidere a anului şcolar de la Şcoala Gimnazială Dacia, a subliniat de asemenea performanţele obţinute de această unitate de învăţământ. „Tot mai mulţi copii vor să înveţe la Şcoala Dacia. Cadrele didactice bine pregătite şi condiţiile de aici îi determină pe tot mai mulţi părinţi să opteze pentru această şcoală”, a subliniat viceprimarul Mălan. După festivitate, copiii s-au îndreptat spre clase alături de doamnele învăţătoare sau diriginţi.

11surprize9Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor