Şcoala nr. 11, 87 de ani de existenţă

Şcoala nr. 11, 87 de ani de existenţă
Prilej de bucurie la Şcoala Gimnazială nr. 11 din Oradea. În 26 mai, colectivul şcolii, alături de părinţi şi elevi au sărbătorit 87 de ani de la înființare, dar şi ziua copiilor.

Aceste zile de referinţă au fost întâmpinate de elevii noştri cu activități deosebite precum: întreceri sportive, ieșiri școlare, ateliere de creaţie sau concursuri de talente.

Pentru a dovedi că „nu zidurile fac o școală, ci spiritul ce domnește într-însa” (Ferdinand), pentru a le arăta recunoștința dascălilor minunați, care îmbină severitatea cu blândețea, rigoarea științifică cu activitățile extrașcolare, astfel încât să contribuie la formarea elevilor, dar și că investiția lor de suflet de până acum a meritat, elevii talentați ai acestei școli s-au pregătit să ne încânte în cadrul „Concursului de talente”.

scoala-11-3

Proiectul prof. Markovits Margareta, „Să descoperim talente” s-a dovedit foarte util întrucât se pare că elevii acestei şcoli sunt extrem de talentaţi, unul dintre aceştia, Dumbrăvan Beniamin din clasa a VIII-a D a ajuns în finala concursului „Românii au talent”.

Drept urmare, a făcut parte din juriul concursului de talente alături de prof. Pop Ecaterina, înv. Lupşa Anca şi de elevii Lucaci Carla din clasa a VIII-a C, Bolojan Casian din clasa a VII-a D. Alţi doi elevi talentați, respectiv eleva Popa Maria și elevul Herlaș George, din clasa a VIII-a C au fost prezentatorii concursului nostru.

Probe şi premii

Concurenţii au participat la diferite probe: canto, gimnastică ritmică, dans de societate, dans modern, interpretare instrumentală la flaut sau la pian, interpretare dramatică, canto popular etc.
Atelierul de creaţie, coordonat de prof. Carmen Galutz, a dat ocazia copiilor şcolii să-şi dovedească sensibilitatea și talentul artistic. La finalul concursului, au fost înmânate numeroase premii:

Premiul I– secţiunea canto şi pian – Miclăuş Alexandra din cls. a II-a E, acompaniată la pian de fratele acesteia, Miclăuş Mădălin din cls a V-a A. Acelaşi Miclăuş Mădălin a obţinut premiul I interpretând un fragment din “Ballade pour Adeline” .

Premiul II –canto popular – Pop Raluca, cls.a IV-a A şi dansul de societate prezentat de elevii: Varga Carla din cls. a II-a A, Hovaneti Adam, Tăut Cristina şi Varga Rareş din cls. a III-a A.

Premiul III a fost câştigat de elevii din cls. a IV-a B cu corul „SMILEY”, împreună cu Arad Ştefania din cls. a III-a A, secţiunea gimnastică ritmică. S-au mai câştigat menţiuni astfel încât toți participanții au fost premiaţi, adunând aplauzele publicului spectator.

La secţiunea -Atelierul de creaţie s-au remarcat următorii participanţi: Gordon Sebastian, Vernon Mara, Drenciu Damian, Stanciu Alessia, Siminicaru Răzvan Bogdan, Bologa Svetlana, Olah Barbara, Halasz Tamas, Abrudan Carla, Cadar Sara, Szegecs Victoria precum şi Câmpan David. Momentele în care s-a jurizat au fost valorificate printr-un mic spectacol de beat box , susţinut de elevul Dumbrăvan Beniamin, finalist la emisiunea – concurs „Românii au talent”.

scoala-11-1

A urmat festivitatea de premiere a elevilor câştigători la olimpiade, concursuri şi alte competiţii culturale, artistice sau sportive, precum şi a profesorilor coordonatori. Directoarea Liana Papagiannis adjuncta sa, Ramona Lucaciu, în prezenţa inspectorul şcolar Adelina Iacob, au decernat premiile.

Un moment de bilanţ fructuos care ne convinge de valoarea echipei didactice a şcolii, de valoarea incontestabilă a elevilor care au obţinut rezultate deosebite (Herlaş George, mențiune la olimpiada naţională de lb.română și Alexa Tabita, participantă la faza națională a olimpiadei de fizică, premiul I la olimpiada de educaţie plastică, Popa Maria, premiul III la olimpiada judeţeană de lb.engleză, Chelaru Cosmina, menţiune la olimpiada judeţeană de matematică, Pălii Alex alături de alţi elevi merituoşi).
Evenimentele au fost coordonate de consilierul educativ, prof. Palyi Eva, alături de prof. Copil Daniela, Galutz Carmen, bibliotecar, Lup Mariana.

Palyi Eva0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !