Scorpion 23 octombrie- 21 noiembri

Reactualizat la:
Nu iti fie teama sa profiti de oportunitatile care ti se prezinta in 2008. Vei avea un noroc fantastic si uneori nu iti va veni sa crezi ca ti se intampla atatea lucruri frumoase si vei privi totul cu suspiciune. Dezamagiri vor aparea din partea prietenilor mai noi. Este cazul sa iei din nou legatura […]

Nu iti fie teama sa profiti de oportunitatile care ti se prezinta in 2008. Vei avea un noroc fantastic si uneori nu iti va veni sa crezi ca ti se intampla atatea lucruri frumoase si vei privi totul cu suspiciune.

Dezamagiri vor aparea din partea prietenilor mai noi. Este cazul sa iei din nou legatura cu prietenii vechi, pe care i-ai neglijat in ultima perioada.

Pe plan sentimental, vor aparea numeroase situatii pline de neprevazut. Relatia stabila de cuplu va fi mai dinamica, mai frumoasa, mai romantica. Daca esti singur(a), atunci nu vei ramane mult timp asa, pentru ca 2008 este un an perfect pentru iubire si romatism.

In cariera vei fi plin(a) de entuziasm si pasiune. Te vei face remarcat(a), dar ai grija pentru ca este posibil sa lucrezi mult prea mult si sa te extenuezi.Mai multe stiri din categoria Horoscop