Scrisori de la Fisc pentru cei din Top 300

Scrisori de la Fisc pentru cei din Top 300
Printre destinatari se află şi cei mai potenţi oameni de afaceri din Bihor.

Scrisorile sunt prima etapă dintr-un plan de urmărire al averilor. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a trimis scrisori către 389 de contribuabili cu venituri mari în care îi îndeamnă să se conformeze voluntar la declararea veniturilor. Obţinute în ţară sau în afara graniţelor.

„Prin prezenta vă aducem la cunoştinţă că, în eventualitatea în care, în decursul anului fiscal 2011, aţi realizat venituri din străinătate, aveţi obligaţia, de a depune declaraţia privind veniturile realizate din străinătate până la data de 25 mai 2012, la organul fiscal în a cărui rază teritorială aveţi domiciliul fiscal, direct la registratură sau la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire”, se arată în scrisoare. Printre oamenii de afaceri din Bihor aflaţi în topul celor mai bogaţi români au fost menţionaţi: Ioan şi Viorel Micula, Zoltan Teszari, Gavrilă Ghilea, Beniamin Rus, Alexander Mudura, Marcel Bărbuţ şi Iosif Pazuric.

 

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !