SCT Felix dispare din circuitul biletelor de tratament

De Veronica Bursaşiu
3Comentarii
SCT Felix dispare din circuitul biletelor de tratament
„Sperăm ca anul viitor SCT Felix să revină în circuitul biletelor de tratament”, a spus prefectul Ioan Mihaiu în şedinţa Colegiului Prefectural după ce reprezentantul Casei Judeţene de Pensii Bihor Carmen Polman a prezentat un raport de activitate.

Societatea Turism Felix a dispărut din acest circuit ca urmare a faptului că a aplicat greşit o lege la urcarea documentelor pe SEAP .

“Legea permite ca oferta finaciară să fie blocată vizualizării la urcarea pe sistemul electronic de plăţi, dar SCT Felix, din greşeală, a blocat de la vizualizare şi caietul de sarcini”, a explicat Carmen Polman de ce a dispărut din circuitul biletelor de tratament societatea de turism.

La nivel naţional societatea oferea peste 30.000 de bilete de tratament, iar în Bihor peste 1000. Până la 30 octombrie 2017, pensionarii din Bihor au beneficiat de 6.331 bilete de tratament, în 18 serii, în staţiunile: Amara, Bala, Buziaş, Covasna, Geoagiu Băi, Lacu Sărat, Moneasa, Nicolina, Olăneşti, Pucioasa, Sărata Monteoru şi Băile 1 Mai.

Din 2010 şi până în present, cererea dar şi numărul biletelor de tratament alocate pensionarilor bihoreni au scăzut: dacă în 2010 aceştia au primit 5846 bilete, în 2011au fost allocate 6463, în 2016 a fost allocate 5244, iar anul acesta (până pe 24 noiembrie) 4225 bilete. Cele mai multe solicitări de bilete au fost pentru staţiunile: Băile 1 Mai, Felix, Herculane, Tinca, Moneasa Saturn, Vatra Dornei şi Covasna.Numărul biletelor acordate în aceste staţiuni a fost de 3356, din care 1342 în Băile 1 Mai, 470 în Felix, Herculane 389, Tinca 338. JB.V.B.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor