SCT Felix, ofertă pentru Venus

1Comentariu
Primarul Sânmartinului - Lucian Popuş
Primarul Sânmartinului - Lucian Popuş
Singura firmă care a depus garanţia de participare la licitaţie a fost SCT Felix.

„Mă bucur că sunt şi oameni serioşi. Acum sunt sigur că ştrandul se va vinde şi sunt primul care îmi doresc asta “. Aceasta a fost prima declaraţie a primarului de Sanmartin Lucian Popuş imediat după ce a ieşit din licitaţia organizată pentru vânzarea Ştrandului „Venus” din Băile 1 Mai.

100.000 euro, garanţie

Declaraţia primarului Popuş a venit pe fondul veştii că SCT Felix a depus în contul Primăriei Sânmartin aproximativ 100.000 euro, garanţie de participare la licitaţie. Adică 2% din preţul de pornire de 4,7 milioane euro. Trei firme au cumpărat iniţial caietul de sarcini: SCT Felix, Guliver şi Sapient Imobiliare. Singura care a îndeplinit condiţiile de a intra în licitaţie, respectiv depunerea garanţiei de participare, a fost societatea de turism care administrează staţiunea Baile Felix. Licitaţia organizată joi la Primăria Sanmartin urma să fie una publică deschisă. Pentru ca licitaţia să aibă loc trebuiau să intre în competiţie măcar doi ofertanţi. Cum a prezentat ofertă doar SCT Felix, se va organiza o nouă rundă de licitaţie. În aceleaşi condiţii. Pasul de licitaţie este de 50.000 euro. „De-abia în runda a treia, dacă nu se prezintă decât o firmă, ştrandul se va atribui acelui ofertant. Dar acum ştiu că după ce a depus garanţia de participare în contul Primăriei, ştrandul se va vinde, SCT a făcut o ofertă serioasă”, spune primarul Lucian Popuş. Contrar zvonurilor vehiculate pe piaţă, în jurul acestei tranzacţii, preţul ştrandului nu se va modifica în următoarele runde de licitaţii, deoarece este vorba despre înstrăinarea unui bun din patrimoniul Consiliului Local. Primăria doreşte să vândă ştrandul din Băile 1 Mai pentru a stinge datoriile istorice de 1,2 milioane euro la compania de apă.

Veronica Bursasiu

Trei pentru „Venus”1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor