Scumpiri în 2007 la gaze

Scumpiri în 2007 la gaze
Deva – Preţul gazelor naturale din producţia internă va creşte de trei ori pe parcursul anului viitor, de la 145 dolari/mia de metri cubi, preţul maxim valabil în primul trimestru din 2007, la 170 dolari/mia de metri cubi, preţul propus pentru ultimul trimestru al anului viitor.

Autoritatea de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale estimează că acest calendar va determina o creştere a preţurilor finale la consumatori cuprinsă între 8 la sută şi 12 la sută pentru întregul an 2007, majorarea fiind influenţată în mare măsură de evoluţia preţului gazelor naturale din import.

Calendarul de creştere a preţurilor propus de Autoritatea de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale are în vedere estimările actuale privind nivelul cererii interne şi al producţiei de gaze naturale, evoluţia cursului de schimb, a preţurilor la importul de gaze naturale şi a tarifelor reglementate.

Clara Pâs0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase