Scumpiri la Poştă, din ianuarie 2008

ORADEA - Anul 2008 aduce mărirea tarifelor pentru preştaţiile poştale. Astfel, începând cu data de 3 ianuarie, Poşta Română anunţă modificări ale tarifelor pentru o serie de servicii poştale interne şi internaţionale. Tarife la posta

O scrisoare cu greutatea sub 20 de grame va avea tariful 1 leu, faţă de 80 de bani în prezent. O trimitere internă de corespondenţă, cu greutatea între 21 şi 50 de grame, va fi taxată cu 1,6 lei, faţă de 1,1 lei în prezent.

Cel mai mult a crescut tariful scrisorilor recomandate interne. Dacă în prezent, pentru acest tip de corespondenţă se plăteşte 1 leu, de la 1 ianuarie 2008 vom plăti cu 40% mai mult, adică 1,4 lei. Coletăria va avea, de asemenea, tarife mai mari, din ianuarie. Tariful pentru un kilogram de colet trimis intern va creşte de la 1,5 lei la 2 lei, iar tariful de înregistrare de la 1 leu la 1,2 lei. Compania anunţă că vor fi majorate şi tarifele în cazul serviciilor de publicitate prin poştă Infadres, preţurile acestora fiind identice cu cele ale trimiterilor interne de corespondenţă. Noile tarife vor fi afişate în toate oficiile poştale din reţeaua naţională a Poştei Române.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !