Scutiti de impozit

1Comentariu
Scutiti de impozit
Pentru a putea beneficia de scutirea de impozit pe veniturile din pensii a căror cuantum depăşeşte plafonul de 1.000 lei pe lună, persoanele cu handicap grav sau accentuat trebuie să prezinte la Casa Judeţeană de Pensii Bihor ori Casei Locale de Pensii Beiuş certificatul de încadrare într-un grad de handicap.

Impozitul pe venitul din pensie nu se datorează şi nu se reţine pensionarului pe toată perioada de valabilitate a certificatului doveditor al calităţii de persoană cu handicap grav sau accentuat”, a precizat Leontin Ţîrle, directorul CJP Bihor.

Valabilitatea certificatului de persoană cu handicap încetează începând cu luna următoare neprezentării la termenul de revizuire sau după caz a neîncadrării în grad de handicap grav sau accentuat. În cazul persoanelor revizuibile, acestea vor reveni ori de câte ori au loc modificări ale gradului de handicap sau a termenului de revizuire.

S.Al.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor