Se betonează str. Republicii

Se betonează str. Republicii
Primaria nu agreeaza prelungirea termenului de executie la reteaua de apa. Pe masura ce santierul de pe Republicii se deplaseaza – încet, dar sigur – spre Magazinul Universal Crisul, SC Drumuri Orasenesti asfalteaza strada pietonala.

Pâna în momentul de fata s-a turnat betonul pe portiunea cuprinsa între Agentia de Voiaj si intersectia cu strada Mihai Eminescu. Reprezentantii firmei Keviep spun ca saptamâna viitoare executantul se va putea apuca sa asfalteze si pe tronsonul cuprins între intersectia cu strada M. Eminescu si Magazinul Crisul. Nu sunt de acord

Conform spuselor viceprimarului Mihai Groza, peste betonul stabilizat se va asterne un strat de nisip, pe care vine pavajul. În caz de conditii meteorologice favorabile, realizarea pavajului poate demara deja anul acesta, lucrarile putând fi executate si la temperaturi scazute.

Santierul de pe partea pietonala a strazii Republicii ar trebui închis la sfârsitul lunii noiembrie, data-limita pentru reabilitarea sistemului de canalizare si introducerea gazului. În ce priveste schimbarea conductelor de apa rece, conform contractului între Keviep si RA Apa Canal, aceasta trebuie finalizata pâna în data de 15 noiembrie. Keviep a depus o solicitare privind decalarea termenului-limita, ideea nefiind însa agreata de conducerea municipalitatii. „Nici eu si nici domnul primar Filip nu le-am semnat prelungirea termenului”, ne-a declarat Mihai Groza.

Pengo Zoltan