Se caută agricultori pentru Spania

De Dan Birta
4Comentarii
Se caută agricultori pentru Spania
Contractul este pe o perioadă de trei luni cu începere din 15 februarie 2018.

Potrivit informaţiilor primite de la consilierul Eures de la AJOFM Bihor, Simona Burdean, se caută urgent 800 de persoane pentru a munci în agricultură în Spania. „Dintre cele 800 de persoane 400 pot să fie femei, iar 200 cupluri. Data probabilă a începerii contractului este 15 februarie 2018. Până atunci, în perioada 11 – 15 decembrie 2017 va avea loc o preselecţie într-un judeţ din sudul ţării: Călăraşi, Teleorman, Giurgiu, Argeş, Olt, Dolj sau Vâlcea, acesta urmând să fie stabilit ulterior”, ne-a informat Simona Burdean.

Condiţii

Pentru preselecţie de pot înscrie persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 şi 50 de ani. Nu este necesară experienţa. Contractul este pe o perioadă de trei luni. Se lucrează 40,15 ore pe săptămână, împărţite în şase zile. A şaptea zi, nu întotdeauna duminica, este pentru odihnă. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii, cu o oră de pauză.

Se oferă un salariu de 4,43 de euro pe zi din care se reţine o contribuţie de 2% şi o asigurare socială de 113 euro pe lună.

Muncitorii vor plăti cheltuieli gospodăreşti de 1,6 euro pe zi. Cei selectaţi îşi vor plăti drumul, iar călătoria de întoarcere va fi plătită de angajator. La semnarea contractului, cel selectat va semna o promisiune din care să reiasă că se va întoarce în ţară la încheierea contractului.

„Va exista şi o perioadă de probă de 15 zile. În acest timp, atât angajatorul cât şi angajatul pot rezilia contractul. Dacă muncitorul vrea să plece în ţară în această perioadă, îşi va plăti singur transportul, iar dacă angajatorul reziliază contractul, va plăti întoarcerea în ţară a angajatului”, a precizat consilierul Eures.

Informaţii suplimentare pot fi aflate la consilierul eures de la AJOFM Bihor.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor