Se cauta capsunari pentru a munci in Danemarca

De Dan Birta
4Comentarii
Se cauta capsunari pentru a munci in Danemarca
Cine vrea să câştige un ban mai bun fără o prea mare calificare îşi poate încerca norocul pentru un loc de muncă în Danemarca sau Portugalia. Muncile sunt la cules de mazăre, căpşuni şi zmeură. Condiţiile de bază sunt: vârsta de peste 18 ani şi cunoaşterea limbii engleze nivel mediu.

Experienţa în munca agricolă constituie avantaj.

Sunt disponibile nu mai puţin de 160 de locuri de muncă. Termenul limită pentru a aplica pentru unul dintre acesteposturi este data de 08.01.2013.

Nu mai puţin de 60 de locuri de muncă sunt destinate românilor care doresc să muncească în Danemarca la cules de zmeură şi căpşuni.

„Munca se desfăşoară în aer liber, pe plantaţii de căpşuni sau în solarii. Culesul căpşunilor începe devreme, la 5-6 dimineaţa. Sezonul de recoltare a căpşunilor începe în jurul datei de 15 mai şi se termina în jurul datei de 15 septembrie. Pentru zmeură, sezonul începe în jur de 15 iunie şi va dura până în jurul datei de 15 octombrie”, ne-a informat Simona Burdean, consilierul lui Eures de la AJOFM Bihor.

 Condiţii

Vârsta minimă a celor care vor aplica pentru aceste posturi este de 18 ani. Experienţa în astfel de munci constituie avantaj. De asemenea, trebuie cunoscută limba engleză la nivel mediu.

„Plata muncii este în funcţie de cantitatea recoltată (la kilogram): la căpşuni, echivalentul în coroane daneze a aproximativ 0,5-0,9 euro brut/kg, iar la zmeură echivalentul în coroane daneze a aproximativ 1,3-2 euro brut/kg”, precizează Simona Burdean.

Cazarea se va face în camping, la cort. Lucrătorii trebuie să îşi aducă de acasă cort şi sac de dormit, haine groase etc. Pentru lucrătorii care vor munci o perioadă mai mare de timp se oferă cazare în camere. Taxa de cazare la cort/zi/o persoană este de 20 DKK, iar pentru cazare în camere este de 50 DKK/zi/o persoană. Se asigură toalete, duşuri, aragaze, frigidere, maşini de spălat. Accesul la internet este gratuit.

„Termenul limită de aplicare pentru aceste posturi este data de 8.01.2013”. Informaţii suplimentare la consilierul Eures, Simona Burdean, tel. 0259.433.346.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor