Se caută cei mai buni 50

Se caută cei mai buni 50
HUNEDOARA – Asociaţia Linişor din Hunedoara caută tineri de succes din Hunedoara, Călan, Ghelari şi Teliucu Inferior care au rezultate deosebite în diferite domenii, pentru a-i implica în proiecte care ar putea contribui la îmbunătăţirea vieţii socio-economice a judeţului.

În cadrul proiectului „Tinerii Hunedoreni promotori ai modelelor pozitive”, Asociaţia Linişor doreşte să creeze o elită a tineretului din judeţul Hunedoara care să reprezinte interesele comunităţii şi ale generaţiei lor. Până la sfârşitul anului, cei mai buni 50 dintre ei vor fi prezentaţi într-un ghid care va fi promovat la nivel naţional. „În paralel, dorim să descoperim tineri care sunt implicaţi în munca de voluntariat, pentru a putea derula, împreună cu ei, proiecte care să pună în valoare comunităţile din care fac parte”, spune Mircea Zidărescu, coordonatorul asociaţiei.
Persoanele cu vârsta de până la 35 de ani care au rezultate profesionale deosebite pot trimite un cv model european şi o fotografie la adresa asociatialinisor@yahoo.com, pentru a fi cuprinşi în procesul de selecţie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase