Se caută consultant

Consiliul Local a aprobat documentatia de licitatie pentru prestarea serviciilor de consultanta tehnica, juridica si financiara în vederea privatizarii SC Electrocentrale SA. Ofertantii vor putea totaliza 100 de puncte, din care 30 pentru calitatea ofertei tehnice, tot atâtea pentru calitatea si experienta echipei de proiect si 40 de puncte pentru pretul ofertei.

Alesii au aprobat si componenta comisiei de selectare a ofertelor în vederea selectarii consultantului. Presedintele comisiei este viceprimarul Mihai Groza, iar printre membri figureaza doi reprezentanti ai deliberativului local, directorii Dragos Gligor, Daniel Francisc si Maria Cozma, din partea SC ELectrocentrale SA, si trei functionari ai Primariei. Strategia, la anul


Consiliul Local a aprobat si componenta comisiei de privatizare a SC Electrocentrale SA, aceasta având noua membri si un secretar, în frunte cu presedintele, viceprimarita Biro Rozalia.


Organizarea procedurii de licitatie pentru selectarea consultantului se desfasoara în perioada octombrie – noiembrie 2005, urmând ca în noiembrie alesii sa aprobe contractul de consultanta. Strategia de privatizare va trebui înaintata Consiliului Local în aprilie 2006, urmând ca în septembrie 2006 sa se încheie contractul de privatizare.

Pengo Zoltan