Se caută imobil pentru arte

3Comentarii
Se caută imobil pentru arte
ARAD - Consilierul judeţean Iosif Duka a venit în cadrul şedinţei ordinare CJA de vineri cu o soluţie pentru problema cu care se confruntă Şcoala Populară de Arte, soluţie cu care consilierul a vrut să împuşte doi iepuri deodată.

Duka a făcut referire la imobilul fostului Liceu Agricol, care nu este folosit în proporţie de 100% şi care ar putea fi în viitorul apropiat (şi desigur prin intermediul unor investiţii) gazda Şcolii Populare de Artă.

Această ultimă instituţie îşi va pierde definitiv sediul în care îşi desfăşoară, în prezent, activitate în vara lui 2008, imobilul fiind retrocedat fostului proprietar, iar termenul de graţie fiind aproape de final.

„Fostul Liceu Agricol nu este folosit în procent de 100%. În 2008, Şcoala Populară de Arte va trebui să părăsească incinta în care activează acum. Putem să începe un parteneriat cu Inspectoratul Şcolar şi să investim în clădirea Liceului Agricol, care este într-o stare jalnică şi să valorificăm şi pentru Şcoala de Arte acest imobil impozant”.

Conducerea Consiliului Judeţean a susţinut că va lua în calcul propunerea consilierului şi a recunoscut faptul că este preocupată de soarta Şcolii Populare de Arte care îşi va pierde sediul anul viitor.

Adriana Barbu3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor