Se caută martorul unui accident rutier

De Alexandra Lăzureanu
Reactualizat la:
48Comentarii
Se caută martorul unui accident rutier
O familie de orădeni, implicată într-un accident rutier, face apel la simţul civic al unui orădean neidentificat încă, martor la acel incident.

„Astfel, îşi începe mama implicată în accident povestea, duminică, în jurul orei 21:45, la intersecţia străzilor Lacul Roşu cu Bd. Ştefan cel Mare, a vut loc un accident auto, între un Jeep Grand Cherokee de culoare gri şi un BMW de culoare închisă. Jeep-ul ieşea de pe Lacul Roşu, pe direcţia Satu Mare, după ce s-a asigurat, dar la jumătatea intersecţiei, ocupanţii autoturismului au fost orbiţi de lumina farurilor unui alt autoturism, ce rula cu viteză înspre ei, iar la o fracţiune de secundă a avut loc impactul. Imediat după acesta, la faţa locului a apărut un martor, o persoană de bună credinţă, care a dorit să acorde primul ajutor părţilor implicate. Acest martor a fost şi cel care a dezvăluit celor implicaţi, confuzi pe moment, exact ce s-a întâmplat.

Conform acelui martor autoturismele au fost proiectate la circa 15 metri de locul impactului, datorită vitezei şi nerespectării culorii semaforului de către şoferul BMW-ului”. Conform declaraţiei familiei care călătorea în Jeep, martorul misterios a adresat şoferului din BMW următoarea întrebare: „Unde doreai să ajungi pe culoarea roşie şi cu o astfel de viteză?”, iar drept răspuns a primit din partea acestui doar capul plecat şi o privire speriată şi vinovată. În vâltoarea evenimentelor, martorul a fost pierdut din vizor şi a dispărut, iar la faţa locului au apărut părinţii puştiului cu BMW şi ulterior, la distanţă de circa 15 minute un echipaj al poliţiei.

Superficialitate şi concluzii pripite

„În timpul cercetărilor de la faţa locului, continuă mama implicată povestirea, şoferul BMW-ului a recunoscut în faţa poliţiştilor despre existenţa acelui martor, precum şi a faptului ca acea persoană i-ar fi evidenţiat public vionovăţia, dar, influenţat se pare de părinţi, puştiul şi-a schimbat oficial declaraţiile. Poliţiştii au fost rugaţi insistent să efectueze măsurători suplimentare între locul de impact şi cel în care ajunseseră maşinile proiectate, pentru a clarifica oarecum viteza pe care BMW-ul o avea, dar unul dintre agenţi a replicat că acest lucru n-ar avea importanţă, în timp ce colegul său îi sfătuia să facă cât mai multe poze.

Odată procesele verbale completate, familia din Jeep a aflat cu stupoare că şoferul acestuia este învinuit de neacordare de prioritate, şi implicit de producerea accidentului, cu suspendarea permisului pentru două luni, iar şoferul BMW-ului lăsat, fără semne de întrebare să conducă mai departe” încheie consternată femeia. Acest apel a fost făcut în încercarea de a informa acel martor despre deznodământul incidentului, la care nici el probabil nu se aştepta, acesta fiind rugat să contacteze familia căreia i-a acordat primul ajutor la numărul 0728.545.929.48Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor