Se caută ofiţeri de poliţie

Se caută ofiţeri de poliţie
Inspectoratul de Politie al Judetului Bihor organizeaza concurs în vederea ocuparii din sursa externa a 13 posturi de ofiteri de politie. Astfel, 3 functii sunt pentru ofiter cercetari penale, 5 functii ofiter investigatii criminale, 4 functii ofiter ordine publica si o functie ofiter politia rutiera.

Cei care aspira la aceste posturi trebuie sa aiba cetatenie româna si domiciliul stabil în România, sa fie absolventi de studii superioare juridice cu diploma de licenta, sa aiba un an vechime în specialitatea studiilor superioare absolvite.

De asemenea acestia trebuie sa cunoasca foarte bine limba româna si o limba de circulatie internationala si sa poata folosi calculatorul. Candidatii trebuie de asemenea sa aiba înaltimea de minim 1,75 metri barbatii si 1,65 metri femeile.

Nu pot participa la concurs persoanele care au avut calitatea de politist sau cadre militare daca au întrerupt raporturile de serviciu în conditiile art. 69, sau au fost trecute în rezerva în conditiile art. 85 literele.

Concursul va avea loc în perioada 7 – 21 noiembrie. Cererile se vor face la sediul I.P.J. Bihor, Serviciul Management Resurse Umane din Oradea, str. Republicii.

Cristian Horgos