Se caută părinți de profesie în Timiș. Cursuri de asistenți maternali la sediul DGASPC

De Adrian Panduru
Se caută părinți de profesie în Timiș. Cursuri de asistenți maternali la sediul DGASPC
© foto: arhivă
Vreți să fiți părinți de profesie? La Timișoara, reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Timiș organizează un nou curs de asistent maternal profesionist.

Vă puteți înscrie la un nou curs de asistent maternal profesionist care va avea loc la Timișoara. Asistentul maternal profesionist este persoana care asigură, la domiciliul său, creşterea, îngrijirea şi educarea copiilor pe care îi primeşte în plasament sau în încredinţare.

Primul pas este să depuneți o cerere la Registratura de la sediul DGASPC Timiș, în Piața Regina Maria, nr. 3, Timișoara, până în data de 30 august 2019.

La cererea de evaluare trebuie să anexați:

a) un curriculum vitae al solicitantului

b) copie după actul de identitate (cu domiciliul stabil pe raza județului Timiș)

c) copie după diploma de studii a ultimei școli absolvite.

d) cazier judiciar

e) adeverință medicală din care să rezulte că nu suferă de boli transmisibile, infecto-contagioase sau psihice.

Angajații DGASPC Timiș vor efectua o evaluare socială a persoanei solicitante, care constă în vizite la domiciliul acesteia, discuții cu membrii familiei sale, vecini, prieteni, precum și o evaluare psihologică, iar ulterior persoanele acceptate vor urma cursuri de formare profesională în vederea obținerii atestatului de asistent maternal profesionist. Cursurile sunt gratuite și vor fi organizate la sediul DGASPC Timiș.

Mai multe informații privind organizarea acestui curs puteți afla la Serviciul Comunicare, Registratură, Relații cu Publicul din cadrul DGASPC – telefon 0256-490281, 494030.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !