Se cer proiecte pentru mediul rural

Se cer proiecte pentru mediul rural
DEVA – O nouă sesiune de depunere de proiecte pentru zonele rurale a fost anunţată, ieri, la Deva, pentru perioada 3 martie – 15 aprilie 2008.

Aceasta face parte din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2008 – 2013 şi se adresează beneficiarilor eligibili, persoane fizice autorizate şi persoane juridice constituite în conformitate cu legislaţia în vigoare care funcţionează în domeniul agricol. Proiectele sunt aşteptate chiar în prima lună, având în vedere că fondurile nerambursabile acordate se pot epuiza înainte de 2013. Proiectele trebuie să se axeze pe modernizarea exploataţiilor agricole şi silvice sau pe renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale. Valoare fondurilor care poate fi accesată poate fi de 100%, în sume de maxim 500.000 de euro şi minim 5.000 de euro. Informaţii despre întocmirea proiectelor se pot furniza, în judeţul Hunedoara, la Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Hunedoara – Deva.

Sanda Bocaniciu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !