Se cunosc nominalizaţii la Excelenţe

ORADEA – Juriile Galei de Excelenţă au stabilit nominalizaţii la fiecare dintre cele 15 categorii din concurs. Orădenii au posibilitatea, de acum, să-şi susţină preferaţii la premiile de excelenţă, completând talonul găsit în Ziarul Primăriei. Lista Nominalizati

Gala a fost programată pe data de 5 februarie, ocazie cu care se vor afla excelenţii pentru anul 2007. Gala Premiilor de Excelenţă din acest an, va costa Primăria 124.000 de lei.

Domeniile în care se acordă premiile de excelenţă sunt: literatură, arte vizuale, artă dramatică, muzică, acte de curaj şi devotament în slujba comunităţii, managementul afacerilor, manageri ai unor instituţii publice şi private, învăţământ preuniversitar, învăţământ universitar, mass-media, mediu, tineri de perspectivă, sport – sportivi cu performanţe în domenii sportive olimpice şi neolimpice, ambasadorul anului, caritate şi protecţie socială. Pentru fiecare domeniu există trei nominalizări. Contrar regulamentului însă, în acest an, la domeniul acte de curaj există o singură nominalizare, Ardelean Robert. De fapt, a fost şi singura propunere pentru această categorie.

Juriile, conduse de câte un preşedinte, trebuie să aleagă un câştigător pentru fiecare domeniu în parte, din rândul nominalizaţilor. Un juriu condus de primarul Oradiei, va alege pe urmă dintre câştigători, ambasadorul anului 2007. Regulamentul prevede că la nota finală contează susţinerea publicului, în proporţie de 30%, însă decizia finală este a juriului.Orădenii pot să-şi susţină preferaţii completând talonul pe care îl găsesc în Ziarul Primăriei, care trebuie depus personal la Primărie, camera 128. Câştigătorii Galei de Excelenţă primesc o statuetă, o diplomă şi câte 3.000 de lei.

Ca o premieră, în acest an, mai mulţi propuşi la premiile de excelenţă au refuzat să rămână în concurs. Aceştia sunt Orlando Balaş – la mediu şi literatură, Ioana Lucaciu – la mediu, Dan Matea şi Stelian Radu Cacuci – la mass-media, respectiv Laurenţiu Lazăr, propus la protecţie socială.

Georgiana Anghel0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !