Se dau abonamentele

Începând de sâmbata, OTL elibereaza abonamente cu reducere de 50% pentru studentii de la Universitatea din Oradea, cuprinsi în listele afisate la fiecare facultate.

În vederea cumpararii abonamentului, studentii trebuie sa aiba asupra lor carnetul de student vizat pe anul universitar 2005/2006, o copie xerox a buletinului de identitate sau a pasaportului si actul original.

În vederea eliberarii abonamentelor, facultatile au fost repartizate pe chioscuri, dupa cum urmeaza: chioscul de la Magazinul Crisul – Stiinte Juridice, Textile si Pielarie, Protectia Mediului; chioscul de la Piata Decebal – Stiinte Economice, Educatie Fizica si Sport, Stiinte Socio-Umane; chioscul de la Casa de Cultura – Arte Vizuale, Muzica, Medicina si Farmacie; chioscul de pe strada D. Cantemir – Stiinte, Istorie-Geografie, Stiinte Politice, Litere; chioscul din Nufarul – Arhitectura-Constructii, Energetica, Inginerie electrica, Inginerie manageriala, Teologie ortodoxa, Colegiul Universitar de institutori.

Pengo Zoltan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !