Se dau biletele de tratament pentru seria a 8-a

De Simona Drimbău
Se dau biletele de tratament pentru seria a 8-a
Casei Judeţene de Pensii Bihor i-au fost repartizate un număr de 89 bilete de tratament pentru seria 8, începând cu data de 08.06.2018, pentru următoarele staţiuni: Băile 1 Mai, Moneasa, Geoagiu Băi şi Olăneşti.

Biletele se pot ridica de la sediul instituţiei, zilnic, de luni până joi între orele 8:00 -14:00, iar vineri între orele 8:00 – 13:00, până în data de 30.05.2018, ora 14:00. Redistribuirea biletelor de tratament neridicate se va face din data de 31.05.2018, ora 8:00.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear. La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii aprilie 2018 (copie şi original) sau adeverinţă eliberată de către angajator cu câştigul brut aferent lunii anterioare repartiţiei, precum şi biletul de trimitere formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate (copie şi original).

În ceea ce priveşte biletele de tratament în alte baze decât cele care aparţin de Casa Naţională de Pensii Publice, Carmen Polman, directorul executiv adjunct al instituţiei, ne-a declarat că procedura de atribuire se fală pe ultima sută de metri. Cel mai probabil, pentru următoarea serie, vor fi bilete de trament şi în aceste staţiuni.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !