Se definitivează pregatirile pentru o noua editie a Balului Sperantei

De Marcel Hoster
Reactualizat la:
Se definitivează pregatirile pentru o noua editie a Balului Sperantei
Se definitivează pregatirile pentru o noua editie a Balului Sperantei
Femeile de Afaceri din Timişoara pregătesc o nouă ediţie a Balului Speranţei. Ajuns la cea de a 14-a ediţie, evenimentul caritabil va avea loc în acest an pe 19 octombrie. Pe lângă proiectul de suflet al asociaţiei, cel al Căminului de Bătrâni de la Giroc, în acest an o parte din banii adunaţi la evenimentul caritabil vor fi direcţionaţi pentru ajutorarea unei fete de 8 ani, imobilizată în cărucior.

Asociaţia Femeilor de Afaceri din România va organiza pe 19 octombrie o nouă ediţie a unuia dintre cele mai vechi evenimente caritabile, Balul Speranţei. Acţiunea va avea loc la pensiunea Valery 4. Ca şi la precedentele ediţii antreprenoarele timişorene vor încerca să strângă bani pentru cauze nobile, atât din preţul plătit pentru biletele de intrare, cât şi din donaţiile celor prezenţi, dar mai ales din principalul eveniment, licitaţia obiectelor de artă donate înainte de eveniment.

„Ca în fiecare an, ne-am gândit să donăm banii pentru două proiecte. Primul este dedicat micuţei Iasmina Moldovan-Pascar. La cei 8 anişori şi jumătate, Iasmina ne zâmbeşte dintr-un cărucior, datorită diagnosticului de tetrapareză spastică. Iasmina are nevoie de recuperare intensivă prin kinetoterapie, dar şi de un aparat special pentru deplasare. Acum, Iasmina stă la etajul 10 într-un bloc pe Calea Şagului şi are doar un cărucior foarte mare în care stă nemişcată. Părinţii ei au foarte puţini bani şi nu îşi permit să îi plătească recuperarea, aşa că vom strânge noi bani pentru ei şi o vom ajuta. Din banii donaţi  la bal, fetiţa va beneficia de ajutor pentru recuperare timp de un an de zile şi de un rotobil pentru deplasare”, a declarat Maria Grapini, preşedinte al asociaţiei.

Cel de-al doilea proiect este unul mai vechi al membrelor AFAR, unul pentru care se investeşte de mai mulţi ani. Acesta presupune construirea unui Cămin de bătrâni la Giroc. „Din păcate, formalităţile birocratice, dar şi lipsa de bani, ne-au ţinut în loc. Acum avem toate lucrurile gata pentru a începe construcţia. Am reuşit cu banii strânşi la ediţiile din anii anteriori să plătim toate proiectele  şi avizul de mediu. Aşteptăm avizul de construcţie. Mai avem în cont 10.000 de euro. Proiectul total va fi de circa 2 milioane de euro. Nu ne lăsăm copleşite de sumă şi continuăm. Sperăm să ducem la bun sfârşit un proiect atât de necesar comunităţii. Vom apela şi la autorităţile locale şi sperăm să avem uşa deschisă,” a mai declarat Grapini.

La această ediţie a balului femeile de afaceri au apelat la Cornelia şi Lupu Rednic pentru a anima atmosfera şi a face invitaţii prezenţi să se simtă bine.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !