Se deschide Bulevardul Magheru

Se deschide Bulevardul Magheru
Pe finalul acestei saptamâni, traficul auto de pe Bulevardul Magheru ar trebui sa reintre în ritmul normal, odata cu deschiderea totala a acestei artere de circulatie. Conducerea Municipalitatii a anuntat ca acest eveniment este programat pentru aceasta sâmbata.

„Ultimele etape de analiza a situatiei din teren arata ca în 5 noiembrie vom da drumul la circulatie în ambele sensuri ale bulevardului. O parte a covorului asfaltic s-a întins în intersectie, urmatoarea locatie este zona din fata Facultatii de Stiinte Economice”, spune seful executivului local, primarul Petru Filip.

În comparatie cu santierul de pe Magheru, cel de pe Republicii înainteaza într-un ritm mult mai lent, dupa aprecierile primarului. „Joi se va preda amplasamentul pentru turnarea stratului de beton stabilizator pe Republicii, pe portiunea cuprinsa între intersectiile cu strazile Eminescu si Dunarii”, spune Filip.

Acesta anunta ca noul termen dat celor de la Keviep pentru finalizarea lucrarii de pe Republicii este 15 noiembrie. „Vad ca azi lucreaza, dar cu turatie redusa, din pacate”, constata primarul.

Cristina Ghilea