Se deschide Ştrandul Ioşia

3Comentarii
Se deschide Ştrandul Ioşia
Pensionarii, deportaţii şi persoanele cu dizabilităţi vor putea intra gratuit marţi, miercuri, joi şi vineri.

Veşti bune pentru pensionarii care se îmbăiază în Ştrandul Ioşia, şi nu numai pentru ei. Ştrandul Ioaşia va fi deschis începând de marţi, 6 aprilie, ora 8:00.

Bilete

Prin Hotărârea Consililui Local al Municipiului Oradea nr. 652 din 29 octombrie 2009, CL a stabilit impozitele şi taxele locale pentru anul 2010. În această HCL este stabilită şi lista cu tarifele care sunt valabile începând cu 1 ianuarie 2010 pentru ştrandurile de pe raza municipiului Oradea. „Astfel, la Ştrandul Ioşia preţul unui bilet pentru o persoană adultă este stabilit la 7 lei/zi, pentru elevi, studenţi şi militari preţul biletului este de 3 lei/persoană. De asemenea, un abonament pentru un adult costă 55 de lei/lună, iar un abonament pentru elevi, studenţi şi militari costă 30 de lei/lună”, ne-a informat Romulus Cosma, directorul general al RAPAS.

Conform HCL 771/2004 este aprobat accesul gratuit la intrarea în ştrand a pensionarilor, deportaţilor şi victimelor oprimării comuniste, a persoanelor cu dizabilităţi, membre ale Societăţii Umbrela a Persoanelor cu Handicap Asociate Regional (SUPHAR) Bihor, precum şi a persoanelor care au efectuat stagiul militar în unităţile Direcţiei Generale a Serviciului Muncii din cadrul Ministerului Construcţiilor. „Accesul gratuit al persoanelor menţionate mai sus va fi în zilele de marţi, miercuri, joi şi vineri. În zilele de sâmbătă şi duminică accesul acestor persoane nu va mai fi gratuit ci va fi cu plată”, a subliniat Cosma.

Programul de funcţionare al ştrandului va fi între orele 8:00 şi 17:00, urmând ca pe timpul verii acesta să fie între orele 7:00 – 18:00.

D.B.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor