Se deschide Ştrandul Municipal Oradea

11Comentarii
Se deschide Ştrandul Municipal Oradea
De la 1 Mai, orădenii se vor putea îmbăia în două ştranduri: Municipal şi Ioşia.

Veşti bune pentru orădenii dornici să se îmbăieze. De la 1 Mai se deschide Ştrandul Municipal. Anunţul a fost făcut de Romulus Cosma, directorul general al RAPAS, în cadrul unei conferinţe de presă. „Investiţiile în Ştrandul Municipal, până în prezent, se ridică la circa 11.000 de lei. S-au făcut reparaţii curente, toaletări de arbori, plantare de iarbă şi înlocuirea pieselor necesare pentru buna funcţionare a bazinelor”, a precizat Romulus Cosma. Acesta a declarat că la final, investiţiile se vor ridica la aproximativ 30.000 de lei. „Investiţiile nu au fost mai substanţiale fiindcă avem semnale că din toamnă se va demara proiectul balnear Nimphaea şi nu avea rost să cheltuim mai mult”, a explicat directorul regiei subţirimea investiţiilor.

Program şi bilete

Ştrandul va fi deschis de marţi până duminică între orele 8:00-20:00. Pensionarii au gratuitate în zilele de marţi, miercuri, joi şi vineri, iar sâmbăta să duminica vor plăti bilet întreg. „Preţul unui bilet pentru adulţi este de 8 lei, iar al unui bilet pentru copii, elevi şi studenţi – 3 lei. Un abonament pe o lună pentru adulţi costă 75 de lei şi 30 de lei pentru copii”, a subliniat Cosma.

Directorul tehnic al RAPAS, Bimbo Suhai Tibor, a adăugat că vor fi continuate şi în acest an activităţile de anul trecut. „Taberele de zi organizate anul trecut în vacanţa de vară s-au bucurat de un mare succes, participând la ele nu mai puţin de 1.000 de copii”, a declarat Bimbo Tibor.

Orădenii care se vor distra în Ştrandul Municipal vor fi în siguranţă. Aceste promisiuni sunt făcute de reprezentanţii Poliţiei de Proximitate, care vor organiza patrule în incinta ştrandului. „Numărul de infracţiuni din Ştrandul Municipal a scăzut anul trecut cu 30%, în condiţiile în care numărul de vizitatori a crescut cu 30%”, a sprecificat Gheorghe Bredău, agent şef.

Anul trecut, Ştrandul Municipal a avut 180.000 de vizitatori, iar Ştrandul Ioşia – 250.000.

Dan Birta

Se deschide Ştrandul Ioşia (31 martie 2010)11Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor