Se finanţează activităţile sociale

DEVA – La nivelul Ministerului Muncii a fost demarat programul pentru selecţia asociaţiilor şi fundaţiilor care doresc să primească subvenţii de la la bugetul de stat pentru desfăşurarea activităţii în anul 2008, lunile mai – decembrie.

Termenul limită de depunere a cererilor de solicitare a subvenţiilor este 24 martie 2008, ora 16,30, la registratura ministerului.


Sunt aprobate ca linii prioritare de subvenţionare pentru anul 2008, unităţile de asistenţă socială prin care se acordă servicii pentru persoane vârstnice, pentru persoane tinere care părăsesc sistemul de protecţie a copilului, pentru persoane victime ale violenţei în familie, pentru persoane victime ale traficului de persoane, pentru persoane toxico- dependente, pentru persoane şi familii cu venituri mici, persoane imigrante şi refugiaţi, persoane fără adăpost, persoane cu handicap şi pentru copii separaţi sau cu risc de separare de părinţi.


Pentru a putea beneficia de aceste subvenţii, fundaţiile şi asociaţiile trebuie să încheie o convenţie cu Ministerul Muncii.


Unul singur
Un singur ONG din judeţ a primit acest tip de subvenţie anul trecut. Fundaţia Sf.Francisc din Deva are încheiată convenţie cu Ministerul Muncii şi, în 2007, a primit 336.000 lei.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !