Se înnoiesc pe banii UE

Se înnoiesc pe banii UE
SIMERIA – Primăria oraşului Simeria se va moderniza pe bani europeni. Instituţia, în parteneriat cu Asociaţia pentru Integrarea Dezvoltării Durabile, a câştigat o finanţare de 100.000 de euro pentru un proiect care se va derula pe parcursul acestui an.

Cu aceşti bani, în primărie, se va înfiinţa un Birou Unic de relaţii cu cetăţenii şi un Call Center şi se va urmări creşterea abilităţilor personalului de a furniza servicii prin utilizarea acestei noi tehnologii. Totodată se asigură dotarea primăriei cu mobilier, calculatoare, aparate de aer condiţionat, un sistem audio-video şi vot electronic cu afişaj în sala de şedinţe a Consiliului Local Simeria. „În cadrul acestui program de finanţare, au fost depuse peste 1400 de proiecte de către autorităţile publice locale şi judeţene, iar în urma evaluării acestora au fost finanţate doar 96. Proiectul nostru obţinând 95,5 puncte ne situează pe locul 17 la nivel naţional. Acest proiect urmăreşte creşterea calităţii şi eficienţei serviciilor oferite cetăţenilor de instituţia noastră”, a declarat Petru Păun Jura, primarul oraşului Simeria.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !