Se întamplă în România! În Oradea! Un boschetar terorizeza un bloc!

Reactualizat la:
Se întamplă în România! În Oradea! Un boschetar terorizeza un bloc!
Pe bulevardul Dacia din Oradea, la nr. 24B, bl. B61, exista la baza blocului o retragere care creaza sub ea un spaţiu relativ protejat, un adevarat ”magnet” pentru feluriţi boschetari, care işi fac culcuş în acel loc, unde găsesc o anumita protecţie faţă de intemperii.

Unii locatari ai blocului se tot razboiesc cu aceştia, care se instaleaza acolo, aducand tot felul de gunoaie din care îşi alcatuiesc sălaşurile sordide. Personal, am platit din banii mei, de nenumarate ori, gunoierii, pentru a curaţa locul. Cu tristeţe constat ca am fost cam singurul care am dus acest adevarat ”razboi”…

Recent, s-a instalat unul care a creat un adevarat cuib de infecţie şi gunoaie, fără precedent.

Are şi un câine care îl insoţeşte mereu, contribuind la mizeria generală. Terenul din jurul blocului e plin de gunoaie şi zonele de la marginea blocului sunt pline de excremente. Am încercat sa curăţ locul plătind, din banii mei gunoierii, iar reacţia boschetarului a fost aceea de a îşi face nevoile la uşa din spate a blocului, unde e accesul spre parcare, curăţarea acestora rămânând în seama locatarilor. A repetat acest lucru de patru ori. Recent, a început să dezumfle roţile maşinilor!!

Un vecin a făcut o sesizare la poliţie, răspunsul fiind acela că „problema se va rezolva”. Cum s-a rezolvat, ţine de stilul poliţiei române… adică INDIFERENŢĂ ŞI IGNORANŢĂ TOTALĂ!! Locatarii blocului sunt convinşi de faptul că nu se pot aştepta la nicio protecţie din partea autoritaţilor sau a firmelor de salubrizare. Nu le rămâne decât sa lase acestă mizerie şi această sfidare rudimentară să se menţină şi să se perpetueze. Trăim în România!!

Dar…, mereu exista un „dar”, blocul se afla pe Bulevardul Dacia, artera pe care se intră şi se iese din România spre mult-râvnitul OCCIDENT, spre care tindem şi căruia vrem să-i fim asemenea… Cine vine, vede această porcărie şi îsi face o primă impresie. Cine pleacă, o vede de asemenea şi nu mai revine. Ce să-i faci, dacă România este ţara boschetarilor şi a gunoaielor.

Cititor reporter0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !