Se lucrează la extinderea reţelelor

Se lucrează la extinderea reţelelor
Lucrările de extindere a reţelelor de apă, canalizare menajeră şi pluvială sunt în curs pe 26 străzi.

Acum sunt în lucru 26 dintre cele 113 străzi aflate în programul de extindere a reţelelor de canalizare menajeră, pluvială şi de furnizare a apei, prin creditul în valoare de 9.097.437 euro accesat de Compania de Apă Oradea (CAO) la BERD.

În iulie şi august au fost finalizatelucrările pe străzile Gurghiului, Harghitei şi parţial pe Gutuilor, Parângului şi Zmeurei (în Episcopia) şi pe Piatra Craiului, iar în septembrie s-a lucrat pe o porţiune din Aleşdului (în Tokai). Tot în ultimele luni au fost finalizate lucrări de extindere a reţelelor pe majoritatea străzilor prevăzute în grafic din Ioşia, o porţiune din Abatorului şi jumătate din Piersicilor. De asemenea, au fost introduse integral utilităţile pe Augustin Bena, Fernando Magellan, Loius Bleriot şi Sebeşului de pe Dealul Viilor şi parţial pe Paltinului şi Sinaia, din aceeaşi zonă.

Termen limită, 21 iulie 2010

„Lucrările au fost demarate la 21 iulie 2009 şi sunt executate de Selina, termenul limită de finalizare fiind de un an”, a precizat Alin Sas, purăttorul de cuvânt al CAO.

În acest an se vor continua lucrările pe Piatra Craiului, pe nouă străzi din Episcopia, pe patru din Tokai, pe Morii din Nufărul, Înfrăţirii din Ioşia, pe alte şase străzi disparate din centru spre Decebal şi pe cinci de pe Dealul Viilor.

Până în 21 iulie anul viitor toate cele 113 străzi incluse în program vor trebui racordate la reţeaua de canalizare menajeră, pluvială şi de furnizare a apei.

Mălina Pop0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !