Se montează ancorele pentru parcarea subterană

Reactualizat la:
23Comentarii
Se montează ancorele pentru parcarea subterană
64 de ancore vor fi montate pentru parcarea subterană de pe se strada Independenței.

Acestea au rolul de susține pereții mulați ai parcării, legând practic pe sub liniile de tramvai zona Crișului de strada Independenței.

Luna trecută s-au executat ancorele de probă, moment după care s-a așteptat timp de 14 zile, perioada de întărire a cimentului injectat.

La începutul acestei luni s-au încercat la tracțiune cele două ancore de probă, acestea atingând parametrii solicitați conform proiectului.

Luni, 12 octombrie, rapoartele de încercare au fost transmise către proiectant în vederea analizării și acceptării continuării în soluția proiectată. În continuare, urmează ca după interpretarea rezultatelor de la ancorele de probă, proiectantul să dea acceptul executării acestora.

Perioada de aprovizionare a ancorelor este de 7 -10 zile. După sosirea în șantier, se vor executa cele 64 de ancore proiectate. Se preconizează ca, până la mijlocul lunii noiembrie 2015 să fie executate toate ancorele proiectate, după care se va continua săpătura până la cota fundațiilor structurii interioare.

Stadiul lucrărilor

Stadiul actual al lucrărilor se prezintă astfel: pereții mulați ai parcării sunt finalizați integral, grinda de coronament este executată în proporție de 95%, iar săpătura este realizată până la cota de 6 m.

Parcarea va fi construită pe trei niveluri subterane și va avea în total 448 de locuri de parcare. La final, Primăria Oradea dorește să amenajeze deasupra parcării o zonă verde. Termenul de execuție a întregii parcări este august 2016.

download (1)23Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor