Se-nnoiesc autorizaţiile de taxi

Se-nnoiesc autorizaţiile de taxi
Primăria preia dosarele în vederea prelungirii valabilităţii autorizaţiilor taxi şi vizarea autorizaţiilor de transport pentru efectuarea serviciului de transport local în regim de taxi.

Autorizaţia taxi deţinută pentru un autovehicul se va prelungi, la cerere, pentru cinci ani, cu menţinerea obligatorie a aceluiaşi număr de ordine. Autovehiculul trebuie să fie deţinut cu titlu de proprietate sau în temeiul unui contract de leasing şi să aibă o vechime de maxim 10 ani de la data fabricaţiei, la data depunerii cererii.

Dosarele se vor prelua în perioada 18.08.2014 – 19.09.2014, la ghişeul 11 din Sala Ghişeelor.

Formularele necesare pot fi obţinute de la ghişeul 11 din Sala Ghişeelor sau de pe site-ul www.oradea.ro/Alte informaţii de interes public/Taximetrie.

În baza documentelor depuse, Autoritatea de Autorizare va elibera autorizaţiile de transport vizate, noile autorizaţii taxi, ecusoanele aferente şi actele adiţionale la contractele taxi, conform programării care va fi afişată pe site-ul www.oradea.ro/alte informaţii de interes public/ taximetrie şi se va comunica prin dispeceratele taxi.

În vederea ridicării autorizaţiilor, actelor adiţionale şi a ecusoanelor taxi, delegaţii transportatorilor autorizaţi se vor prezenta la ghişeele specializate din Sala Ghişeelor cu:
a) Delegaţia pentru ridicare, semnată şi ştampilată;
b) Copia buletinului/cărţii de identitate a delegatului;
c) Autorizaţia taxi cu valabilitatea expirată;
d) Dovada achitării obligaţiilor bugetare restante la data eliberării autorizaţiilor (lista cu obligaţiile de plată eliberată la ghişeele specializate ale Direcţiei Economice, din Sala Ghişeelor).0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !