Se pregăteşte protocolul de predare-primire

ORADEA – Guvernul României a emis în luna noiembrie Hotărârea de trecere a Sălii Sporturilor „Antonio Alexe” din proprietatea Agenţiei Naţionale pentru Sport (ANS) în cea a Consiliului Local Oradea. Sala s-a aflat şi se află încă în administraţia CS Crişul.

Conducerea clubului orădean pregăteşte protocolul de predare a sălii, care urmează să treacă şi faptic, în curând, în proprietatea Primăriei.
„Pregătim în aceste zile protocolul şi toate formalităţile de predare. Este o treabă destul de laborioasă, pentru că este vorba de predarea unui întreg complex, nu a unui obiect oarecare. Nu pot şti cât va mai dura până vom preda efectiv sala, câteva zile sau săptămâni. Oricum, Hotărârea de Guvern a fost dată, deci este clar că sala va fi preluată cât de curând de către Consiliul Local”, ne-a declarat directorul general al CS Crişul, Gheorghe Titi Frenţ.

Buget suplimentat

Întrebat dacă clubul nu va fi afectat de pierderea unei surse importante de fonduri la buget, Titi Frenţ afirmă că a făcut demersuri în acest sens la conducerea ANS. „Sigur, Sala Sporturilor aducea venituri importante la bugetul clubului, chiar dacă şi cheltuielile de întreţinere erau foarte mari. La începutul fiecărui an, ANS ne cere o notă de fundamentare pentru bugetul pe care-l solicităm pentru anul în curs.

CS Crişul a solicitat o suplimentare de fonduri pentru bugetul pe 2007, ţinând seama de faptul că nu va mai administra Sala Sporturilor, dar şi pentru cele trei secţii noi pe care intenţionăm să le înfiinţăm în acest an. Este vorba de secţiile de baschet, handbal ambele juniori, şi fotbal-tenis”, a spus directorul general al CS Crişul.

Secţiile de handbal şi baschet juniori urmează să fie înfiinţate pentru a întări baza juvenilă a acestor sporturi, care beneficiază de echipe de seniori în Oradea. Secţia de fotbal-tenis va funcţiona în colaborare cu CS Frontiera. „Mizăm pe sprijinul Consiliului Local, dar şi al cluburilor cu care vom colabora în cadrul celor trei secţii noi”, afirmă Titi Frenţ.

Gavril Nutiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !