Se schimba mersul trenurilor

2Comentarii
Se schimba mersul trenurilor
Dupã cum ne-am obisnuit în ultimii ani, în luna decembrie se schimbã mersul trenurilor. Cristina Derban, sefa Statiei CFR Oradea, ne-a oferit informatii despre modificãrile cuprinse în noul mers al trenurilor, care au legãturã directã cu Statia Oradea.

„Începând cu 11 decembrie 2005, ora 00:01, se pune în aplicare noul mers al trenurilor de cãlãtori valabil pânã la data de 9 decembrie 2006”, a precizat Cristina Derban.

Noutãti

Una dintre noutãti este introducerea în circulatie a trenului international 366/367 care va circula pe relatia Szeged – Salonta – Oradea si retur. Sosirea în statia Oradea are loc la ora 14:26 si plecarea la 15:32. De asemenea, altã modificarea, trenurile Intercity 531/532, care circulã în relatia Bucuresti – Oradea si retur vor opri si în Statia Alesd.

O veste bunã si pentru navetistii din directia Arad, în special elevi. Începând cu 11.12.2005, pe relatia Arad – Oradea va circula un tren personal cu plecare din statia Oradea la ora 7:58, respectiv sosirea la Oradea la ora 7:00.

La Biroul de informatii din Gara Oradea s-a pus în vânzare „Mersul trenurilor de cãlãtori”. Acesta costã 7,2 RON (72.000 de lei vechi)

„Îi rugãm pe cei care doresc sã porneascã într-o cãlãtorie sã se informeze înainte de efectuarea acesteia de la Biroul de informatii din garã sau de la Agentia de voiaj CFR. În perioada sãrbãtorilor vor exista o serie de trenuri anulate pe anumite retele, în anumite zile”, a mai precizat Cristina Derban.

Dan Birta2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor