Se va aştepta mai mult pentru permise

5Comentarii
ORADEA – Dacă până acum bihorenii îşi puteau ridica permisul de conducere în două ore de la depunerea actelor, viitorul nu mai sună la fel de bine. Odată cu centralizarea permiselor auto, ce va avea loc după 1 ianuarie, ei vor trebui să aştepte între două şi şapte zile pentru a intra în posesia lor. Acuzare

Prezent luni la Bucureşti, împreună cu prefectul Ilie Bolojan, pentru a sensibiliza autorităţile cu privire la acest subiect, Alexandru Laza şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCÎV) Bihor spune că hotărârea fost deja luată.

„Lucrurile nu sunt aşa cum am fi vrut noi să fie. Centralizarea permiselor de conducere, am înţeles că a fost deja aprobată, cu toate că noi am făcut obiecţii de-a lungul anului. Încă nu s-a luat o decizie în legătură cu înmatricularea.

Sperăm să reuşim să combatem centralizarea emiterii certificatelor de înmatriculare şi a plăcilor cu numere, fiindcă prin asta se aduce un deserviciu cetăţeanului, care aşteaptă un serviciu public eficient, calitativ, şi obţinerea documentelor de înmatriculare pe loc sau într-un timp cât mai scurt.

Aspect urmărit de către Instituţia Prefectului în ultimii doi, cu mare atenţie”, spune comisarul Alexandru Laza.

După 1 ianuarie, permisele de conducere vor fi confecţionate şi eliberate de Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bucureşti, pe baza datelor comunicate de serviciile din teritoriu.

În funcţie de opţiunea fiecărui candidat, permisele ar urma să le fie expediate acasă într-un interval de 2-7 zile, la domiciliu, dacă se achită o taxă suplimentară, sau la SPCRPCÎV, de unde pot fi ridicate personal.

Ovidiu Morcan5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor