Se va face lumină la km 7?

6Comentarii
REŞIŢA – Consiliul Local al municipiului s-a reunit joi, 21 decembrie 2006, în şedinţă extraordinară. Un singur proiect a fost dezbătut, o singură problemă abordată încă o dată: km 7.

Chiar dacă asupra zonei planează anumite conflicte, Liviu Spătaru susţine că nu va renunţa la ceea ce a promis şi că primăria Reşiţa are toate şansele să-şi continue investiţiile aici. Şedinţa de ieri a fost convocată de edilul municipiului în vederea aprobării de către consilieri a studiului de fezabilitate privind alimentarea cu energie electrică. Proiectul de alimentare a fost realizat de către SC Enel Electrica Banat Reşiţa.

La şedinţa de acum câteva zile acest proiect a fost retras de pe ordinea de zi, deoarece consilierii nu erau de acord ca primăria să realizeze o investiţie de peste un milion de euro şi apoi să o doneze firmei de electricitate. Nici ieri nu s-a stabilit dacă se va ceda sau nu investiţia la Enel. Important este că s-a aprobat studiul de fezabilitate.

Nina Curiţa6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor