Seara de muzică spirituală în Juice Coffeehouse

Seara de muzică spirituală în Juice Coffeehouse
Orădenii iubitorii de muzică rock, dar și cei cărora le plac accentele orientale și sunt curioși să afle mai multe despre tainele și înțelepciunea Indiei antice, sunt invitați sâmbătă 16 mai, orele 16:00 în Juice Coffeehouse, str. Vasile Alecsandri, nr.13, pentru a participa la “Seara Visnu”.

Veți avea parte de o seară muzicală și discuții pe tema: “Karma și Destinul”. Programul este organizat de Centrul Hare Krsna din Oradea în colaborare cu Juice Coffeehouse. Invitatul programului este Csato Peter, solistul formației de muzică rock Replika din Ungaria.
Csato Peter s-a născut la Budapesta în 1963 și a început să cânte la chitară încă de la vârsta de 5-6 ani. Led Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple, Ted Nugent, etc. sunt cei care i-au influențat cariera muzicală. Și-a întemeiat prima formație de muzică în 1980, iar în 1994 întemeiază formația Replika. În încercarea de a descoperi adevărul și de a-și realiza sinele, Csato Peter transpune în versurile cântecelor sale multe dintre convingerile sale despre lume și viață. În anul 2000 el intră în contact cu conștiința de Krsna iar în prezent este președintele centrului Hare Krsna Debrecen.

Intrarea la program este liberă. Vă aşteptăm cu drag!

 

Fă un pas! – Pași către o lume mai bună!

 ”Pași către o lume mai bună! Fă un pas pentru a da lumii înapoi acele valori de care aproape a uitat”. Acesta este sloganul sub care Centrul Hare Krsna Oradea își desfășoara activitatea și este totodată sloganul sub care a fost lansată o nouă comunitate socială pe care o găsiti la adresa www.FăUnPas.ro.

Trăim într-o societate aflată în suferință în care cuvintele criză, război sau atentat terorist sunt pe buzele tuturor zi de zi. Vedele arată că toate aceste probleme se datorează faptului că oamenii încalcă azi cele mai elementare principii spirituale și morale, legi care stau la baza funcționării Universului. Numai pași pozitivi către o societate mai bună ne pot salva din această situație.

Membrii comunității noastre trăiesc cu convingerea că pentru a rezolva această problemă fiecare dintre noi trebuie să facă un pas. Este rândul tău: FĂ UN PAS !!!

Dorim să arătăm oamenilor cum putem trăi mai fericiți fără alcool, fără droguri și fără violeță la adresa altor entități vii. Acesta este primul pas și odată făcut, noi avem convingerea că prin educație și printr-o viață spirituală putem să îndeplinim datoria vieții umane, aceea de realizare a naturii noastre spirituale, și putem în acest fel să descoperim fericirea și libertatea adevărată după care tânjim mereu.
În Bhagavad-Gita, Krsna explică faptul că neîndeplinirea datoriei noastre umane este sursa nefericirii noastre, a condiției mizerabile în care a ajuns azi societatea umană. Așadar trebuie să cunoaștem care este natura noastră, care este datoria noastră ca oameni și abia apoi vom putea acționa în deplină cunoaștere și nu vom mai cauza suferință altora și în ultimă instanță noua înșine.
[Bg.3.16]:”Dragul meu Arjuna, cel ce nu respectă în viața umană ciclul sacrificiilor stabilit de către Vede, duce cu adevărat o viață plină de păcat. Trăind doar pentru satisfacerea simțurilor, o asemenea persoană trăiește în zadar.”
Acest ciclu a-l sacrificiilor stabilit de vede presupune multe lucruri practice pe care cineva le poate face pentru a face un pas spre o viață mai bună, dar tot vedele ne arată că cea mai rapidă metodă de a face avans spiritual, și cel mai important sacrificiu este cântarea Mahamantrei Hare Krsna.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !