Secție de Grafică la Universitate

Secție de Grafică la Universitate
Din toamnă se va înfiinţa la Universitatea din Oradea o nouă specializare pentru studiile de licenţă, la Facultatea de Arte, Departamentul de Arte Vizuale, denumită “Grafică” (Domeniul Arte plastice), la care au fost aprobate 20 de locuri, în urma vizitei din 16 – 18 iunie a comisiei ARACIS (Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior).

Grafica este o specializare căutată la nivel (inter)naţional şi pentru competenţele şi calificările oferite, cum ar fi: artist plastic, caricaturist, critic de artă, desenator artistic, designer grafică, director de creație, grafician, grafician calculator, ilustrator de carte, ilustrator/creator de afiş; grafician în domeniul publicitar, grafician în televiziune, grafician creator de animaţie, tehnoredactor artistic de carte/revistă/ziar, director artistic de editură, artist plastic profesionist-grafician, expert arte-plastice și grafică, editor imagine, fotogravor.


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !