Sectoare de drum închise, în Bihor

De Călin Corpaş
Reactualizat la:
2Comentarii
Tronsonul de la Coada Lacului-Stâna de Vale este în continuare închis
Tronsonul de la Coada Lacului-Stâna de Vale este în continuare închis
CJ Bihor informează că au fost declarate închise următoarele sectoare de drum județean:

 Drumul Baraj Leșu-Stâna de Vale se prezintă astfel: tronsonul de la Coada Lacului-Stâna de Vale, drum închis circulației rutiere;

 Drumul Județean DJ 763 A din DN 76-Șuștiu-Limită Județ Arad (DJ 792B) pe sectorul de la km 5+500 până la km 18+257 (Ursești-limită Județ Arad), fiind un sector de drum pietruit, cu traseu de munte sinuos și cu o stare de viabilitate rea;

 Drumul Județean DJ 767 pe sectorul de la km 10+940 până la km 27+763 (Dobrești-Vârciorog) fiind un sector de drum pietruit, cu traseu de munte sinuos și cu o stare de viabilitate rea.

Pe aceste sectoare de drum se circulă în condiții de vreme rea (ploi și lapoviță) și au fost montate bariere mobile, transmite Consiliul Judeţean.

Pe rețeaua de drumuri județene sunt pregătite 13 utilaje de deszăpezire, dar se intervine în zonele de deal și munte și după caz, în restul zonelor, mai transmite CJ Bihor.

Activitatea de deszăpezire pe rețeaua de drumuri județene aflate în administrare se desfășoară pe 5 zone de intervenție:

  1. Zona Marghita – operator (societatea care execută contractul de deszăpezire) – S.C. Săgeata Prod S.R.L. Suplacu de Barcău;
  1. Zona Tinca – operator S.C. Extract Com S.R.L. Salonta;
  1. Zona Oradea – operator S.C. Dumexim S.R.L. Oradea;
  1. Zona Beiuș – operator S.C. Drumuri Bihor S.A.;
  1. Zona Aleșd – operator S.C. Carier S.R.L. Marghita.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor