Sediul FC Bihor, inapoi in Consiliul Local

Silvia Suciu, membrã a Consiliului Local din partea PSD, a depus la Prefecturã o adresã, solicitând neacordarea avizului de legalitate hotãrârii deliberativului local privind darea în administrarea FC Bihor a imobilului din strada Iosif Vulcan nr.11, cu destinatia sediu.

Demersul consilierei se bazeazã pe faptul cã hotãrârile privind administrarea spatiului public pot fi adoptate cu o majoritate de 2/3 a voturilor. Astfel, pentru ca Vila Darvas – La Roche sã treacã la club, era nevoie de 18 voturi, însã proiectul de hotãrâre a fost sustinut doar de 16 consilieri.

La sedinta extraordinarã de ieri a Consiliului Local, secretarul Florian Dacin si-a asumat rãspunderea pentru gresalã, sustinând cã a fost o scãpare. La urmãtoarea sedintã ordinarã, proiectul de hotãrâre va fi înaintat din nou deliberativului local.

Pengo Zoltan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !