Sediul Serviciului Rutier Timis a fost mutat pe bulevardul Take Ionescu

De B. D.
Reactualizat la:
Serviciul Rutier Timiș are un nou sediu
Serviciul Rutier Timiș are un nou sediu
Serviciul Rutier Timiș are un nou sediu. Birourile agenților de la circulație au fost mutate în clădirea Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, situat pe bulevardul Take Ionescu din Timișoara. Inaugurarea noului sediu a avut loc, joi, cu două zile înainte de Ziua Națională a României.

Biroul Serviciului Rutier s-a mutat în clădirea IPJ Timiș, în fostul sediu al Serviciului Român de Informații. Mutarea a fost făcută după 20 de ani, timp în care activitatea rutierei s-a desfășurat în clădirea de pe strada Circumvalațiunii.

Serviviul Rutier Timiș, ocupă trei etaje. La parter se află Biroul de relații cu publicul, Serviciul de cercetări penale, Compartimentul abateri, sala de reexaminare în cazul permiselor suspendate și ghișeele de eliberare a permiselor și certificatelor de înmatriculare ridicate. Toate aceste birouri au fost amplasate la parter pentru a fi mai accesibile publicului. La etajul I se află secretariatul, birourile ofițerilor de sistematizare și dispeceratul Serviciului Rutier. La etajul trei a fost mutată Poliția Municipiului Timișoara, Biroul Rutier, cel care are competența teritorială pe raza municipiului Timișoara. Șoferii implicați în tamponări, trebuie să meargă la biroul care se află la etajul întâi al Complexului Dracula, unde a funcționat Autoritatea Rutieră Română.

„Acesta este spațiul care ne-a fost repartizat de către Inspectoratul Județean de Poliție Timiș deoarece timp de 20 de ani am fucționat pe strada Circumvalațiunii, într-un spațiu al primăriei, respectiv al Liceului Henri Coandă. Noua locație este mai bună datorită faptului că nu mai plătim chirie. Pentru operativitate, vizavi de relația cu comanda inspectoratului, eram nevoiți să venim aproape zilnic cu corespondența la semnat. La toate radioconferințele și videoconferințele care se țineau trebuia să ne deplasăm de pe Circumvalațiunii. Este și pentru public o zonă centrală și ușor accesibilă datorită mijloacelor de transport în comun”, a declarat șeful Serviciului Rutier Timiș, Marcel Crăciunescu.

Cu ocazia mutării în noul sediu, a fost înființat și Compartimetul de accidente grave

„Compartimentul de accidente grave a fost înființat, ceea ce înseamnă că ofițeri și agenți cu experiență din cadrul Poliției Rutiere se vor ocupa de aceste accidente sub stricta ordonare a unui ofițer”, a mai declarat șerul Poliției Rutiere.

Citeste si: Politia Rutiera Timis isi muta sediul pe Take Ionescu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !