SEIP e în priză

ORADEA – Datorită faptului că începând din 1 ianuarie 2007 cetăţenii români vor putea călători în majoritatea ţărilor Uniunii Europene cu cartea de identitate, este de aşteptat ca numărul fluxului de clienţi la Serviciul de Evidenţă Informatizată a Persoanelor (SEIP) să crească, consideră directorul Gheorghe Seica.

Din acest motiv a fost mărit numărul persoanelor care lucrează la ghişee, şi este probabil să se prelungească programul cu publicul. Cei care doresc să-şi preschimbe actul de identitate sunt aşteptaţi la sediul SEIP din strada Republicii şi în zilele de sâmbătă. Numărul orădenilor care au încă buletine tip vechi este de ordinul miilor, susţine directorul.

Începând cu anul viitor, cartea de identitate va putea fi eliberată şi în regim de urgenţă, în 24 de ore, contra unei taxe suplimentare. Această măsură va face obiectul unui proiect de hotărâre care va fi înaintat Consiliului Local.

Pengo Zoltan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase