SEIP s-a mutat în beciul Primăriei

SEIP s-a mutat în beciul Primăriei
Serviciul va functiona în noua locatie timp de aproximativ doua luni.Biroul de Evidenta Populatiei este, începând de miercuri, functional în beciurile Primariei, în fosta sala a Serviciului de Aparare Civila.

Functionând cu patru ghisee, cu program de preluare a dosarelor doar de dimineata, Biroul de Evidenta a Persoanelor proceseaza în jur de 100 de cereri pe zi, la fel ca pâna acum, la fostul sediu de pe strada Republicii, ne-a spus Adrian Chiru, sef peste nou creatul birou, în structura Directiei de Evidenta a Populatiei.
„Lucram cu numere de ordine, cam 100 – 115 pe zi. Avem program de preluare de dosare între orele 8:00 si 15:00 si de predare de acte între 15:00 si 17:00”, spune seful biroului. Operativitate


De altfel, cu toata operativitatea de care dau dovada angajatii noului serviciu, intrarea principala a Primariei începe sa ia aspectul fostului Serviciu de Evidenta Informatizata a Populatiei. Cârduri de oameni obositi, din tot spectrul social al Oradiei, îsi asteptau ieri rândul sprijinind peretii si coloanele de lânga intrarea principala, spre nemultumirea portarilor, care au încercat, fara prea mare succes, sa impuna linistea de dinainte.

Cristina Ghilea