Selecţie de angajatori la AJOFM Bihor

Selecţie de angajatori la AJOFM Bihor
ORADEA – AJOFM Bihor va organiza în data de 05.03.2008 selecţia angajatorilor care beneficiază de subvenţionarea cheltuielilor cu serviciile de formare profesională.

„Este vorba despre o sumă reprezentând 50% din cheltuielile cu serviciile de formare profesională organizate pentru un număr de cel mult 20% din personalul angajat. Subvenţia se acordă numai pentru un singur program organizat pe anul în curs”, a declarat Dorel Drăghici, directorul executiv al agenţiei

 

Condiţii

 

Angajatorii interesaţi trebuie să aibă întocmit, la nivel de unitate, un contract colectiv de muncă şi un plan de formare profesională anexă la contract pentru 2008, înregistrat la Direcţia de Muncă şi Protecţie Socială Bihor. De asemenea, agenţii economici nu trebuie să înregistreze debite la bugetul de stat sau local. „Pentru acordarea subvenţiei, programele organizate la nivel de angajator trebuie să se deruleze prin furnizori autorizaţi conform OUG 129/2000, republicată, pentru formarea profesională a adulţilor”, a subliniat Drăghici. Documentaţia necesară în vederea acordării subvenţiei poate fi depusă de către angajatorii care vor demara programul pentru propriii salariaţi până la sfârşitul anului 2008 respectiv, cei care au finalizat un program demarat în anul în curs. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul AJOFM Bihor, str. Transilvaniei, nr.2, camera 13, tel: 0359/800962 sau pe site-ul instituţiei la adresa www.bihor.anofm.ro.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !