Selecţie de preşedinţi

ORADEA  – Se caută preşedinţi. A doua garnitură de preşedinţi, mai exact, pentru votul la referendum, de data asta, plasat tot pe pe 25 noiembrie. Luni la ora 10.00 expiră termenul de depunerea documentelor necesare aspiranşilor la preşidenţia birourilor electorale ale secţiilor de votare.

Aceştia se aleg dintre orădenii cu prestigiu în fata locuitorilor şi nu nu fac parte din niciun partid politic, se arată într-un comunicat al Primăriei. Dosarele se pot depune de ieri şi până luni, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică, între orele 9.00-15.00, la sediul Primăriei, în Piaţa Unirii Nr. 1, la camera 23 şi trebuie să cuprindă următoarele acte o cerere tip, o declaraţie tip, o copie xerox a BI/CI şi o copie a ultimului act de studii.

Pentru munca depusă la alegeri, preşedinţii de la alegeri primesc câte 250 lei dar pentru preşedinţii secţiilor la referendum nu se cunosc, încă, sumele de plătit, ne-a spus Carmen Cherteş, purtătoare de cuvânt a Primăriei.

Mobilizarea de forţe la nivelul Primăriei este, totuşi, de remarcat: „Este secretarul Consiliului local, şefii de la Juridic, Diana Birău şi Mihai Goidaci, Serviciul Asociaţii şi 138 de responsabili din Primărie, oameni care merg să verifice secţiile de votare pentru ca totul să fie în ordine”, spune Carmen Cherteş.

Cristina Ghilea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase