Selecţie la Centru Militar

ORADEA – Centrul Militar Judeţean Bihor va lua în evidenţă militară bărbaţii născuţi în anii 1988 şi 1989. Activitatea urmează să se desfăşoare în perioada 12 martie – 31 decembrie.

Tinerii vor fi chemaţi, eşalonat pe zile, la comisiile locale de luare în evidenţă de pe strada Mihai Eminescu nr. 5, Cercul Militar din Oradea, la Casa de Cultură din Marghita şi la Cercul Militar din Beiuş, conform ordinelor de chemare.

„Tinerii sunt obligaţi să se prezinte la data şi ora specificată în documentul militar”, a declarat comandor Ioan Mociar, comandantul Centrului MIlitar Judeţean Bihor. El a adăugat că prezentarea pe timp de pace la centrul militar este o obligaţie stipulată în lege însă nu duce la încorporarea, concentrarea sau mobilizarea tinerilor.

Totodată, Biroul de Informare – Recrutare din cadrul CMJ Bihor recrutează bărbaţi şi femei pentru soldaţi gradaţi voluntari cu vârsta între 18 şi 26 de ani şi soldaţi gradaţi rezervişti voluntari cu vârtsa între 18 şi 28 de ani.

Candidaţii trebuie să fie absolvent al ciclului inferior liceal, al unei şcoli de arte sau meserii cu diplomă sau certificat de absolvire. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul biroului de pe strada Dunării nr.2 sau la nr de telefon 0259417548.

Georgiana Anghel0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !