Selecţie pentru culegători de zmeură în Portugalia

2Comentarii
Selecţie pentru culegători de zmeură în Portugalia
© Se caută culegători de zmeură
Sunt oferite 280 de locuri pentru culegători de zmeură şi 20 de locuri pentru şefi de echipă.

Nu mai puţin de 300 de locuri de muncă în Portugalia, la cules de zmeură, îi aşteaptă pe cei interesaţi de a câştiga un ban în plus, informează AJOFM Bihor. Oferta a venit prin intermediul reţelei Eures. Este vorba despre 280 de locuri pentru culegători şi 20 de locuri pentru şefi de echipă.

Condiţii

Persoanele interesate de ofertă trebuie să fie fără cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj având persoanele cu experienţă în agricultură, la recoltarea zmeurei sau care au muncit în sere. Angajatorul asigură cazare contra cost – 1 euro/zi. De asemenea, angajatorul plăteşte în avans drumul până în Portugalia, costurile deducându-se din primele salarii. Dacă angajatul rămâne până la încheierea campaniei, fermierul îi asigură călătoria către România.

Salariul oferit pentru culegătorii zmeură pentru săptămână de lucru de 40 de ore, 5 zile lucrătoare, este de 618,33 euro brut/lună. Salariul pentru culegătorii de zmeură cu ore suplimentare (48 de ore săptămână de lucru, 6 zile lucrătoare) este de 718,33 euro/brut/lună. Şefii de chipă vor câştiga între 691,71 euro brut/lună şi 1.227 euro brut/lună.

Sunt avantajate persoanele care cunosc limba engleză sau spaniolă, dar aceasta nu este o condiţie eliminatorie. Durata contractului este pe circa trei luni pentru culegători de zmeură şi 3-6 luni (pentru şefi de echipă), cu posibilitate de integrare permanentă în cadrul companiei. Timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca în timpul campaniei, în funcţie de producţie, să se efectueze ore suplimentare.

Data estimată de angajare este sfârşitul lunii februarie, începutul lunii martie 2017. Selecția va avea loc în perioada 25 – 26.01.2017, în municipiul Târgovişte, judeţul Dâmboviţa. Persoanele cu domiciliul în judeţul Bihor care corespund cerinţelor posturilor oferite trebuie să se adreseze consilierului Eures din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor, Simona Burdean, tel: 0359.800.960, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea se realizează pe baza următoarelor documente: copie CI/BI; CV Europass în limba română. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 20.01.2017.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor