Selecţionează candidaţi pentru Poliţie

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor selecţionează candidaţi pentru concursul de admitere la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.

Selectiile se fac pentru specializarea „poliţie” – Facultatea de drept, învăţământ de zi cu durata de 4 ani, respectiv în instituţiile de învăţământ superior din structura Ministerului Apărării Naţionale – Academia Tehnică Militară, începând cu data de 02.05.2006.

Pentru a participa la concursul de admitere candidaţii trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele condiţii: să aibă cetăţenie română şi domiciliul în România; să cunoască limba română scris şi vorbit; să fie absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat; să nu fi fost exmatriculaţi, pentru abateri disciplinare, dintr-o instituţie de învăţământ; să aibă vârsta de până la 25 ani, împliniţi în anul 2006; să aibă capacitatea deplină de exerciţiu; să fi obţinut la purtare, în perioada studiilor liceale, media generală de minimum 8,00; să fie declaraţi apt medical, fizic şi psihic; să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în societate; să nu aibă antecedente penale sau să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni; să aibă înălţimea de 1.75 m bărbaţii şi 1.70 femeile.

Pentru relaţii suplimentare cei interesaţi se pot adresa Serviciului Management Resurse Umane din Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, municipiul Oradea, str. Republicii nr. 50, telefon 403.111 sau 403.112, unde se vor face şi înscrierile.

Ovidiu Morcan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !