„Selecţionerul e mulţumit”

Reactualizat la:
„Selecţionerul e mulţumit”
Viena - Directorul Departamentului Relaţii Internaţionale din cadrul FRF, Florin Prunea, şi directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, s-au declarat mulţumiţi de programul Grupei a 7-a a preliminariilor CM 2010, însă au arătat că au fost necesare şi compromisuri.

Directorul Departamentului Relaţii Internaţionale din cadrul FRF, Florin Prunea, a declarat că reprezentanţii tuturor federaţiilor din grupa a 7-a a preliminariilor CM 2010 au trebuit să facă unele compromisuri în privinţa programului, dar şi-au dorit să nu se ajungă la „arbitrajul FIFA”.
„Ne-am înţeles pentru programul grupei. N-a fost uşor, discuţiile au durat 6-7 ore. În mare parte suntem mulţumiţi, a trebuit să facem şi noi unele compromisuri, la fel au făcut toţi ceilalţi, pentru că ne-am dorit să nu ajungem la arbitrajul FIFA, unde echipele mari probabil ar fi fost dezavantajate. Nu contează că vom juca în ultimele meciuri în deplasare cu Franţa şi Serbia. Acum totul depinde de echipă”, a declarat Prunea.

„Unele compromisuri”


Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat că el şi ceilalţi reprezentanţi ai forului român au obţinut „în mare parte” ceea ce şi-au dorit la discuţiile pentru stabilirea programului grupei. „În mare parte am reuşit să obţinem ce ne-am propus, acum rămâne să joace bine băieţii. Cred că 80-90 la sută din strategia pe care ne-o propusesem pentru această întâlnire s-a împlinit. Suntem mulţumiţi. Decât să ajungem la tragerea FIFA, în care se poate întâmpla orice… Sincer, nici unul dintre reprezentanţii celor şase federaţii naţionale nu e pe deplin mulţumit. Fiecare a trebuit să facă unele compromisuri. Important este că ne-am înţeles. Şi selecţionerul e mulţumit”, a spus Lupescu.
Oficialul FRF a explicat că pentru România programul are mai multe aspecte favorabile: „Sunt mai multe puncte bune în acest pogram: că jucăm doar trei meciuri în 2008, că jucăm cu Serbia în 2009, că nu jucăm duble cu Franţa şi cu Serbia, că jucăm primul meci acasă şi că încheiem tot pe teren propriu”.

PROGRAMUL GRUPEI 7

În 2008
6 septembrie: Austria – Franţa, România – Lituania şi Serbia – Insulele Feroe
10 septembrie: Insulele Feroe – România, Franţa – Serbia şi Lituania – Austria
11 octombrie: România – Franţa, Serbia – Lituania şi Insulele Feroe – Austria
15 octombrie: Austria – Serbia şi Lituania – Insulele Feroe

În 2009
28 martie: România – Serbia şi Lituania – Franţa
1 aprilie: Franţa – Lituania şi Austria – România
6 iunie: Lituania – România şi Serbia – Austria
10 iunie: Insulele Feroe – Serbia
19 august: Insulele Feroe – Franţa
5 septembrie: Franţa – România şi Austria – Insulele Feroe
9 septembrie: România – Austria, Serbia – Franţa şi Insulele Feroe – Lituania
10 octombrie: Serbia – România, Austria – Lituania şi Franţa – Insulele Feroe
14 octombrie: Franţa – Austria, Lituania – Serbia şi România – Insulele Feroe

Teodor Biris0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !