Selfpay pentru taxe și impozite în Piramidă

Reactualizat la:
Selfpay pentru taxe și impozite în Piramidă
Din această săptămână, orădenii pot plăti taxele şi impozitele la un automat selfpay pus în funcțiune în Sala Ghișeelor, interconectat prin router GPRS cu banca-partener și cu aplicația de gestiune a impozitelor și taxelor locale.


„Asemănător automatului de plăți instalat la sediul Serviciului Public Comunitar Local de Evidența Persoanelor, acest nou terminal oferă derularea de operațiuni complexe, respectiv plata a 30 de taxe fără debit cu valoare fixă, prin selectarea tipului taxei respectiv plata impozitelor și taxelor cu debit, scanarea codului de bare și conectarea la aplicația de gestiune a impozitelor și taxelor locale. Contribuabilii pot achita la acest automat un număr de 30 de taxe cu valoare fixă, pentru eliberarea de certificate, avize sau autorizații în următoarele domenii: urbanism, economic, juridic, arhivă, căsătorii, divorț, agricol, patrimoniu și tehnic. Valoarea acestora și numărul taxei corespunzătoare sunt afișate pe panoul informativ expus lângă aparat”, transmite municipalitatea printr-un comunicat de presă.

Plata se poate face cash sau cu card, fără eliberarea de rest.

Aparatul a fost închiriat pentru o durată de 2 ani.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !